Uit Je Bak Festival

Uit Je Bak Festival
Uit Je Bak Festival

Sinds 2007 vind het Uit Je Bak Festival plaats in Castricum. Het begon als een kleinschalig festival waar je kon luisteren naar diverse bands. Tegenwoordig is het festival uitgebreid en kun je genieten van muziek, kunst, theater en dans. Het is een festival voor alle leeftijden!

Historie

Het Uit Je Bak Festival kent haar eerste editie in 2007, bij het oude pand van De Bakkerij aan het Bakkerspleintje. Het jaar daarop hadden ze een editie op De Brink, maar dit bleek geen goede locatie te zijn, dus is het festival in de jaren erna verplaatst naar het Willem de Rijkepark. Het Willem de Rijkepark bleek een succes en is tot op heden de locatie voor het festival.

Op het Uit Je Bak Festival kun je genieten van muziek, theater, dans en kunst. Het is festival is voor bezoekers van alle leeftijden en echt een gezellig dagje uit.

Er wordt opgetreden door verschillende bands met uiteenlopende muziekstijlen. Maar niet alleen de muziek is de moeite waard: er zijn ook exposities, theateracts en straatoptredens te bewonderen. En ook kinderen vermaken zich met allerlei leuke activiteiten. 

Programma

Op het Uit je Bak Festival hebben door de jaren heen hebben er veel verschillende artiesten gestaan. Veel van deze bands en artiesten hebben later ook op grotere festivals, zoals Lowlands of Zwarte Cross, opgetreden en daar is de organisatie, die geheel uit vrijwilligers bestaat, ontzettend trots op!


Zondag 28 juli 2024

Ook dit jaar kun je weer naar Uit Je Bak Festival. Dit keer op de laatste zondag van juli: 28 juli. De entree is gratis. Bekijk de website of socials van Uit Je Bak voor het programma.

Contact

Uit Je Bak Festival
Willem de Rijkelaan
1901 TT Castricum
info@uitjebak.nl


Wanneer

28 Juli 2024: 13:00 - 00:00


Plan jouw route


Website

Bezoek website

Bekijk wat er nog meer te doen is