Vliegeren op het strand Castricum

Pers en promotie

Voor liefhebbers wil de bijzondere kwaliteiten van gemeente Castricum op recreatief, toeristisch en cultureel gebied zichtbaar maken. Zowel bij de eigen inwoners en lokale ondernemers, als onder de bezoekers van onze gemeente. Voor liefhebbers strekt zich uit over alle kernen van de gemeente, te weten Castricum, Limmen, Bakkum, Akersloot en De Woude. 

Vragen?

Je mag ons altijd mailen op info@voorliefhebbers.nl

Mail ons

Evenement aanmelden

Organiseer je een evenement in gemeente Castricum? 

Meld aan

Beeldbank

In onze beeldbank vindt u foto's gemaakt in de gemeente, verdeeld in diverse categorieën. Ook zijn er campagnebeelden voorzien van raster en logo en banners voor op je website.


Evenement aanmelden

Organiseer je een evenement in gemeente Castricum? Laat het aan ons weten en wij zorgen ervoor dat het in de agenda komt.


Nieuwsbrief voor ondernemers

Wil je als ondernemer of belanghebbende op de hoogte blijven van de activiteiten rondom de ‘Voor liefhebbers’ campagne? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Marketingplan 2024

Met veel plezier presenteren wij een plan vol activiteiten en ambities, waarmee wij een inkijk geven in de activiteiten die wij het komende jaar gaan inzetten voor de bezoekersmarketing van de gemeente Castricum.


Pers en media

Ben je journalist en heb je een vraag over Castricum? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar achtergrondinformatie en/of beeldmateriaal? Ook voor andere vragen kun je contact opnemen met Mandy Duijvelshoff via mandy@bergenmarketing.nl of (072) 512 10 70


Plattegrond

Liefhebbers

Reclame aan de Kust en Hart van Noord-Holland verzorgen sinds 1 januari 2021 de toeristische marketing- en communicatieactiviteiten voor de gemeenten Castricum en Bergen. Met aandacht voor de regio zetten we ons in voor de gemeenten en de ondernemers, van klein tot groot in het unieke deel van Noord-Holland. Gezamenlijk zetten wij ons in om juist die bezoekers te trekken, die de waarde van de omgeving waarderen. Ware liefhebbers...

Heeft u vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier.