Drie kano's met een molen op de achtergrond

Waterliefhebbers

Dit is dé plek als je lekker wilt relaxen in, op of rond het Alkmaardermeer. Voor als je het water op wilt of als je wilt genieten van een heerlijk dagje natuur, buitenzijn en water in de buurt. Roeien, zeilen, suppen, surfen, zwemmen, kanoën, vissen, fietsen, wandelen… Het kan allemaal. Hier vind je de inspiratie en zie je waar je moet zijn als je naar een recreatieterrein, speelstrand of jachthaven wilt. Maar ook als je een boot, kano of wat anders wilt huren. Enjoy!

Er wordt een kano uit het water getrokken

Watersport verhuur

Kanoverhuur de Boekel

Bij camping de Boekel kun je heel mooi kanovaren, door het prachtige natuurgebied van Akersloot. Zo vaar je over de Limmerdie en het Kerkermeer. Ze hebben 1- en 2-persoons kano’s en motorbootjes van 6pk die geschikt zijn voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Zowel de kano's als de bootjes zijn erg stabiel dus je valt niet gauw om. Je krijgt ook een route mee die kunt varen. Zwemvesten zijn er ook te leen. Wil je graag het water op? Huur dan een SUP, kano of boot bij een van de verhuurbedrijven. Hieronder vind je een overzicht van het aanbod rondom het Alkmaardermeer.

Ga naar de website
Kano's en mensen op een SUP board

Verhuur in Uitgeest

Kanoverhuur de Aker

Bij kanoverhuur De Aker kun je een Canadese kano, geschikt voor 2 volwassenen en een kind, 1- en 2-persoons kayak of SUP board huren. Ga over het Alkmaardermeer of door het mooie natuurgebied gelegen tussen Krommenie en Uitgeest. Doordat de diepte van het water van enkele routes gering is, zijn deze uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Laat je informeren.

Ga naar de website
Zeilboot

Bootverhuur Het Uitgeestermeer

Bij bootverhuur Het Uitgeestermeer kun je verschillende sloepen en boten huren voor een heerlijke dag op het water. Verken de omgeving vanaf een moderne sloep. Je kunt een sloep huren voor grote en kleine gezelschappen! Ben je liever actief bezig op een zeilboot? Ze verhuren volledig uitgeruste zeilboten. Ga je liever het meer op in een motorboot om een frisse duik te nemen of om te vissen? Bekijk dan het aanbod van motorboten. Ook voor een SUP of kano ben je hier aan het goede adres.

Ga naar de website

Jachthavens

In de gemeente Castricum, aan het Alkmaarder- en Uitgeestermeer, vind je een vijftal jachthavens. Hier hebben we er ook nog twee van Uitgeest aan toegevoegd. Zij bieden allerlei voorzieningen om jouw dag op het water zo aangenaam mogelijk te maken.