Alkmaardermeer
Ingrid en Dennis Boontjes

Ingrid en Dennis Boontje over Camping de Voetel

Weet je dat… er een nieuwe camping in Limmen is? Met zes prachtige safaritenten en zeven kampeerplaatsen met luxe privé sanitair. De kleine camping ligt naast Sportcentrum de Voetel en sportliefhebbers kunnen tijdens de vakantie volop genieten van de diverse sportmogelijkheden. “Camping de Voetel is een sportcamping en dat is uniek in Nederland. Onze groene camping ligt naast zeven buiten tennisbanen, dus gasten kunnen bij ons komen tennissen. Er zijn ook twee binnen tennisbanen, vier squashbanen en er is een fitness. Voor de gasten in onze safaritenten zijn deze sporten inclusief en campinggasten betalen een dagprijs van € 7,50. Beleef een vakantie vol sport, avontuur en ontspanning”, vertellen eigenaren Ingrid en Dennis Boontje. 


"Camping de Voetel is een sportcamping en dat is uniek in Nederland."


“We kunnen ook activiteiten organiseren zoals laser gamen en onze variant op bekende tv-spellen zoals ‘De Kluis’ en ‘Wie is Mol’. Voor kinderen hebben we een grote klimwand gemaakt en we willen in de overdekte hal boogschieten en disco skaten gaan aanbieden”, vertelt Dennis enthousiast. Mogelijkheden genoeg om favoriete sportactiviteiten te combineren met rustig kamperen en recreëren tussen het groen. Ingrid vult aan: “Je kunt vanaf Limmen heerlijk naar het strand van Castricum of Egmond fietsen en er zijn mooie fietsroutes door het bos en de duinen. Mountainbikers en racefietsers kunnen hun hart ophalen in de regio. En voor wie een dagje wil shoppen ligt Limmen ook heel centraal tussen kaasstad Alkmaar en Haarlem.” Voor iedere liefhebber wat wils.

Naast een ruime keus aan sportieve mogelijkheden, valt er op Camping de Voetel ook te kiezen uit overnachten in een luxe glamping tent of in een eigen kampeermiddel. “We hebben zeven ruime kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers. Iedere plek heeft een eigen badkamer. In dit luxe privé sanitairgebouw hebben we een modern wastafelmeubel, douche en toilet. Geen gedoe meer met gedeelde faciliteiten of nachtelijke wandelingen naar een toiletgebouw. Bovendien heeft iedere kampeerplek een eigen oplaadpunt voor elektrische fietsen. En, de gezamenlijke laadpaal voor elektrische auto’s is ook aanwezig bij de camping”, legt Dennis uit. 

Ingrid vertelt verder: “Naast het veld met kampeerplaatsen hebben we een ruim opgezet veld met in totaal zes safaritenten. Er staan vier 5-persoons tenten, één 6-persoonstent en één 2-persoons tent. De glamping tenten zijn van alle luxe voorzien, met goede bedden, een eigen badkamer en keuken met alles er op en eraan. Gasten hoeven eigenlijk alleen kleding en eten en drinken mee te nemen naar de volledig ingerichte safaritenten en de vakantie kan meteen beginnen. Het huren van een glamping tent kan ook ideaal zijn voor families of groepen vrienden waarbij een aantal zelf met een kampeermiddel komt. Zo kun je toch samen vakantie vieren en genieten op je glamping-de-luxe terras.”

De twee terreinen zijn van elkaar gescheiden met een groene strook van struiken, bomen en gras. “Hier hebben we ook twee grote picknicktafels geplaatst – gemaakt van een omgekapte boom op het terrein – waar gasten fijn in de schaduw kunnen zitten. Ze kunnen elkaar hier ook ontmoeten. We zijn ook van plan om regelmatig de barbecue aan te steken voor gasten. Zo kunnen ze samen eten, elkaar leren kennen en samen gaan sporten”, besluit Dennis.

Wil je genieten op Camping de Voetel? Boeken kan hier .