Strandhuisjes Zoomers

Strandhuisjes Zoomers

Tussen ons paviljoen op het strand en dat van onze buren in hebben we 16 prachtige strandhuisjes. Deze pareltjes zijn te boeken tussen mei en eind september. Boek jouw ultieme paradijs aan zee.

Strandhuisjes

Stap uit bed je privéterras op en ervaar het uitzicht over zee. Pal op het strand en middenin de gezellige levendigheid van het strand op warme dagen. Onze strandhuisjes hebben beschikking over een eigen design kitchenette met koelkast. En hij is leeg, zodat je hem kunt vullen met al je lievelingsproducten!

Met de signatuur van HKliving in het interieur, en een moderne badkamer bieden deze huisjes een volledig ontspannen vakantie aan zee. Kwaliteit en comfort vormen de basis; Auping bedden garanderen een zalige nachtrust en de Keuco regendouche geven je een wellness gevoel. De huisjes hebben slaapgelegenheid voor maximaal 4 personen. Deze pareltjes zijn boekbaar tussen mei en eind september 2024. De strandhuisjes zijn gelegen op de eerste rij huisjes op het strand.
Duinhuisjes

Toe aan een oase van rust? Onze duinhuisjes staan op het strand midden in de Hollandse duinen en hebben aan de achterkant zicht op het wijde Natura 2000 gebied. Deze huisjes zijn te vinden op de tweede rij op het strand, vanaf de zee gezien. Ook alle duinhuisjes hebben beschikking over een privéterras op het zuiden plus eigen design kitchenette met koelkast. En hij is leeg, zodat je hem kunt vullen met al je lievelingsproducten!

Met de signatuur van HKliving in het interieur, en een moderne badkamer bieden deze huisjes een volledig ontspannen vakantie aan zee. Kwaliteit en comfort vormen de basis; Auping bedden garanderen een zalige nachtrust en de Keuco regendouche geven je een wellness gevoel. De huisjes hebben slaapgelegenheid voor maximaal 4 personen. Deze pareltjes zijn boekbaar tussen mei en eind september 2024.

Contact

Strandhuisjes Zoomers
Zeeweg 10
1901 NZ Castricum
hotel@zoomersaanzee.nl

Plan jouw route


Website

Bezoek website