Oldtimerdag

Oldtimerdag

Tijdens deze zondagsmarkt in het dorpshart van Castricum, een speciale focus op de mooiste oldtimers. Tijdens de Oldtimerdag kunnen trotse eigenaren van klassieke auto's hun voertuigen showen in de Torenstraat.Bezoekers kunnen deze dag genieten van alle prachtige auto's. 


Wil jij jouw klassieker showen?

Als je zelf een oldtimer hebt en wilt deelnemen aan de Oldtimerdag, vergeet dan niet om je in te schrijven. Deelname is gratis en open voor iedereen met een klassieke auto, zolang deze maar minimaal 25 jaar oud is. Je kunt je aanmelden via de website of mailen naar oldtimerdagcastricum@gmail.com o.v.v. merk, type en bouwjaar. Op de dag zelf kun je dan je oldtimer opstellen in de Torenstraat en meedoen aan deze gezellige dag.


Naast de Oldtimerdag op de Torenstraat zijn er op de zondagsmarkt in Castricum ook leuke en afwisselende marktkramen te vinden in de Burgemeester Mooijstraat, Bakkerspleintje en Dorpsstraat. De zondagsmarkt is altijd een populaire activiteit in de regio en trekt veel bezoekers. Zorg dat je erbij bent!

Contact

Oldtimerdag
Torenstraat 2C
1901 ED Castricum


Plan jouw route


Website

Bezoek website