Markten in Castricum

In gemeente Castricum zijn er het hele jaar door diverse, gezellige markten. Denk aan week-, streek- en jaarmarkten. Er is voor ieder wat wils! Onderaan de pagina vind je de agenda met een overzicht van de markten die plaatsvinden.

Marktkoopman met bloemen

Weekmarkt op vrijdag

In het centrum van Castricum is er iedere vrijdag een gezellige weekmarkt. Van 09.00 tot 17.00 uur staan er op de Dorpsstraat diverse marktkramen met verse producten zoals kaas, noten, groenten en stroopwafels maar je vindt er ook kleding, dierenbenodigdheden en nog veel meer. Breng een bezoek aan de leukste buitenwinkel van Castricum.

Vader met dochter bij een spel met spekkies

Zomermarkten

In de maanden mei, juni, juli, augustus en september strijkt de zomermarkt neer in de Burgemeester Mooijstraat, Torenstraat, Bakkerspleintje en Dorpsstraat in Castricum. Dit jaar onder de naam zondagsmarkt. Eens in de maand staan de straten dan vol met marktkraampjes met een diversiteit aan producten. Ook staat er vaak een thema centraal. Zoals de Oldtimermarkt, dan staat de Torenstraat vol met de mooiste oldtimers. Of de Kleedjesmarkt waarbij de jeugd spulletjes mag verkopen op het Bakkerspleintje. Het is een altijd gezellige en bruisende markt.

Mensen lopen lang marktkramen

Roots Market camping Bakkum

De gezellige Roots Market vindt een aantal zaterdagen plaats op Camping Bakkum. Op de Roots Market houden ze van mooie spullen, nieuw en met liefde gemaakt of juist lekker vintage. Eerlijke productie vinden ze heel belangrijk en goed én lekker eten ontbreekt er ook zeker niet.

Een bezoek aan de markt moet voor een ieder wat bieden, van groot tot klein.. een dagje uit voor het hele gezin, of juist lekker in je eentje struinen over de mark.

Bezoek de website
Mensen lopen langs marktkramen

Jaarmarkt Limmen

De jaarmarkt van Limmen vindt jaarlijks in de zomer plaats. Je vindt dan 100 kramen aan de Kerkweg, Vuurbaak en Dusseldorperweg. De kraampjes worden gevuld door ondernemers en verenigingen uit Limmen, maar ook stichtingen en ondernemers van buitenaf. Je vindt er van alles: van kleding tot eten, voor jong tot oud!

Bezoek de website
Bassist kijk naar het publiek

Jaarmarkt Akersloot

Het Rock 'n Roll weekend is een begrip in Akersloot. Jaarlijks in de maand augustus stroomt het dorp vol met vetkuiven en petticoats. Er staat ook ieder jaar een gezellige jaarmarkt met nieuwe en tweedehands spulletjes. Ook staan er lokale verenigingen, goede doelen en hobbyisten. 

Je leest meer over de gezellige Rock 'n Roll markt op akercityrocks.nl

Bezoek de website