Kinderen in een attractie

Kermis

Door het hele jaar zijn er leuke evenementen en activiteiten te beleven in Castricum, Bakkum, Akersloot, Limmen en De Woude. De kermis in de dorpen horen daar ook bij. Er is plezier voor alle leeftijden, van attracties tot gezellige live muziek. Hou onze agenda in de gaten voor de exacte data voor dit jaar. Eén van de kermisattracties in Limmen

Kermis Limmen


Kermis Limmen is ieder jaar in september. Met een feesttent bij de lokale horeca waar volwassenen altijd naar uitkijken, de kermisrun voor diverse leeftijden en de kermisattracties voor alle leeftijden, is het een evenement waar het hele dorp naar uitkijkt. Ook mooi, met je deelname aan de kermisrun steun je een goed doel die elk jaar opnieuw wordt gekozen. 

Een attractie op de kermis van Akersloot

Kermis Akersloot

Kermis Akersloot is elk jaar in de maand augustus. Met live-muziek en dj's bij de lokale horeca is het echt een dorpsfeest voor volwassenen. Uiteraard zijn er leuke attracties voor de kinderen.


Foto van het spookhuis op de kermis van Castricum

Kermis Castricum

Kermis Castricum is ieder jaar in de maand augustus. De kermisattracties staan op de Brink, en de horeca op de Dorpsstraat organiseren vaak muziek op het Dorpsplein.


Eendjes vissen op de kermis van Bakkum

Kermis Bakkum

Kermis Bakkum is de laatste kermis van het jaar in de gemeente. Bij Hotel Restaurant Fase Fier worden er optredens georganiseerd, en er staat een grote feesttent buiten. Voor veel Bakkummers is kermis Bakkum een reünie.