Castricums Smaakmakers Festival

Castricums Smaakmakers Festival

Zaterdag 31 september en zondag 1 augustus wordt het weer een culinair en cultureel feest in het dorpshart van Castricum. De derde editie van het Smaakmakers festival vindt plaats op en rond podia op het Bakkerspleintje, Kerkplein en op de hoek van de Schoolstraat. Nieuw dit jaar: er wordt ook een Art & Craft-markt georganiseerd. Twee dagen lang struinen, eten, drinken, live muziek en diverse optredens. Gezellig om te bezoeken met familie, vrienden en buren.

Meer informatie vind je op de Castricums Smaakmakers Festival pagina.


Cultureel programma

Het evenement vindt plaats rond drie podia: Bakkerspleintje, Kerkplein en op de hoek van de Schoolstraat. Op alle podia spelen alleen akoestische- of licht versterkte acts. Hierbij wordt een beroep gedaan op Castricumse solisten, formaties, bands, stand-up comedy, cabaret, orkesten en koren. Daarnaast wordt elk podium bezocht door enkele professionele acts. Beide dagen worden afgesloten met een headliner.


Culinair programma

Het evenement wordt door lokale horeca gevoed. De restaurants en cafés bieden in of voor hun eigen zaak passende gerechtjes die on-the-go kunnen worden afgenomen. Horeca die van buiten het dorpshart komen, hebben veelal een foodtruck om vanuit daar hun eten aan te bieden.

Contact

Castricums Smaakmakers Festival
Kerkpad 1
1901 GV Castricum


Wanneer

31 Augustus 2024: 13:45 - 23:00

1 September 2024: 14:15 - 22:00


Plan jouw route


Website

Bezoek website

Bekijk wat er nog meer te doen is