Expositie Tanja Hollenberg

Expositie Tanja Hollenberg
Expositie Tanja Hollenberg
Expositie Tanja Hollenberg

Tanja Hollenberg zal exposeren in het kerkje De Kemphaan op De Woude. De expositie is beide dagen geopend en Tanja zal daarbij aanwezig zijn.


Fotografie is voor Tanja meer dan alleen een hobby; het is een passie die haar inspireert en haar leven verrijkt. Ze is een gepassioneerd natuurfotograaf. In de natuur vindt ze een onuitputtelijke bron van schoonheid en rust, en door haar lens probeert ze de magie van deze momenten vast te leggen en met de wereld te delen.


De schoonheid en perfectie van de natuur vormt de kern van haar fotografie. Wat Tanja het meest waardeert aan fotografie, is het vermogen om verhalen te vertellen zonder woorden. Elke foto heeft de kracht om emoties op te roepen, herinneringen vast te leggen en boodschappen over te brengen die vaak verder gaan dan wat met taal kan worden uitgedrukt. Door fotografie heeft ze geleerd om geduldig te zijn, aandacht te hebben voor de kleinste details, en het buitengewone in het alledaagse te zien.


Fotografie biedt haar eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en zelfexpressie. Het observeren van de natuurlijke wereld heeft haar waardering voor de delicate balans en de wonderen van de natuur verdiept. Elk uitstapje met haar camera is voor haar een avontuur om iets nieuws te ontdekken en vast te leggen.


Deze expositie is een viering van de natuur en de landschappen die Tanja zo dierbaar zijn. Ze hoopt dat de bezoekers van haar werk niet alleen de schoonheid zien, maar ook de emotie en het verhaal achter elk beeld voelen. Haar wens is dat haar foto’s een inspiratie zijn, een herinnering aan de waarde van onze natuurlijke omgeving, en een uitnodiging om de wereld om ons heen met meer aandacht en respect te observeren.

Contact

Expositie Tanja Hollenberg
Woude 8
1489 NB De Woude


Plan jouw route

Bekijk wat er nog meer te doen is